Nieuwe voorzitter CD&V Genk

Op 2 februari 2015 werd ik verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter gekozen.

Ik ben 47 jaar, Genkenaar, bedrijfsleider, bestuurder van verschillende welzijnsorganisaties, gehuwd met Simone, fiere vader van 5 kinderen en gebeten door de politieke microbe.

Laat mij even mijn engagement toelichten:

Als voorzitter wil ik graag de ploeg aansturen die in samenwerking met onze burgemeester, met al onze mandatarissen, leden en vrijwilligers Genk kleur wilt geven. Samen met deze ploeg wil ik inzetten op een versterkte wijkwerking.

CD&V’ers zijn doeners … mensen mobiliseren, samen werken, samen activiteiten en ontmoetingen organiseren, mensen verbinden, samen oplossingen uitwerken, … Samen met u wil ik onze wijkwerking ver-sterken. Door deze in de komende maanden en jaren verder uit te bouwen, werken we samen met alle bewoners. De wijk is immers dé plek waar mensen, onze gezinnen thuis zijn. De wijkbewoners zijn de ruggengraat van de buurt, met hen willen we verder werk maken van een warme wijk. We kiezen daarom samen voor een sterk wijkbestuur, voor een versterkte partijwerking, voor een grotere ploeg van leden. 


Door samen hard te werken kunnen we van Genk een plaats maken voor iedereen, ook voor mensen die minder geluk hebben. Het is belangrijk dat we deze mensen vertrouwen geven en samenwerken met de stadsdiensten die een aanbod hebben van hulp en ondersteuning.

Met onze bestuursploeg willen we resoluut kiezen voor een sterk Genk, een Genk voor en met mensen. Ik wil bouwen aan een toekomst die het vertrouwen van de Genkenaren verdient.

Ik wil er zijn voor alle Genkenaren en sta zeker open voor een gesprek. Maak gerust een afspraak via mail voorzitter@cdenvgenk.be, dan maak ik graag tijd voor jou!

Mijn vorige berichten

$show=home$hide=mobile

Laatste Nieuws_$type=sticky$count=4$hide=home$cm=0$au=0

Naam

cdv,73,event,24,foto,8,groepvandeweyer,11,hamster cleaning,1,home,14,jo vandeurzen,5,KERST,1,nieuws,34,qfs,2,video,2,voluitvoorgenk,1,
false
ltr
item
CD&V Genk - Luc Vandeweyer | Voorzitter: Nieuwe voorzitter CD&V Genk
Nieuwe voorzitter CD&V Genk
https://3.bp.blogspot.com/-Eu7F-bnAQ9o/VhUTbcjYYwI/AAAAAAAAAB8/JDKRckWdioo/s320/luc-vandeweyer-300x300.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-Eu7F-bnAQ9o/VhUTbcjYYwI/AAAAAAAAAB8/JDKRckWdioo/s72-c/luc-vandeweyer-300x300.jpg
CD&V Genk - Luc Vandeweyer | Voorzitter
https://lucvandeweyer.blogspot.com/2015/02/op-2-februari-2015-ben-ik-verkozen-tot.html
https://lucvandeweyer.blogspot.com/
https://lucvandeweyer.blogspot.com/
https://lucvandeweyer.blogspot.com/2015/02/op-2-februari-2015-ben-ik-verkozen-tot.html
true
958557591480298097
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren